Despre GTT INSURANCE BROKER


Firma noastra este una dintre cele mai dinamice societati de brokeraj in asigurari existente pe piata romaneasca de profil. Seriozitatea echipei noastre, modalitatea profesionista prin care intermediem relatia dintre client si societatile de asigurare precum si colaborarile solide avute cu acestea din urma, fac din GTT un partener viabil de consultanta pentru toate categoriile de asigurari existente. Avem o experienta deosebita in gestionarea de portofolii complexe de asigurari, oferind o gama larga de servicii atat persoanelor fizice cat si companiilor.


Specialistii nostri in consultanta cunosc intregul sistem al asigurarilor si au o vasta experienta in domeniu, ce poate fi pusa in orice moment la dispozitia clientilor.


Avand un portofoliu mare de clienti, societatea noastra are posibilitatea de a negocia mai bine cu societatile de asigurari obtinand, astfel, cotatii de prima avantajoase. De asemenea, pe langa cotatii scazute, GTT poate obtine si conditii de asigurare adaptate nevoilor clientilor, ca de exemplu: fransiza redusa; prime de asigurare reduse, diferite alte clauze contractuale, toate in favoarea acestora.


Statutul de broker in asigurari ii permite societatii accesul la toate ofertele societatilor de asigurare cu care colaboram. Aceasta ne ofera posibilitatea de a compara aceste oferte si de a o alege pe cea mai potrivita pentru necesitatile clientilor nostri.


Valorile noastre


Valorile dupa care ne ghidam in activitatea de intermediere sunt:


* Profesionalism
* Respect fata de clienti
* Transparenta
* Onestitate
* Parteneriat

Societatea noastra este autorizata sa functioneza ca broker de asigurari prin decizia nr. 3901 / 23.06.2005 a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor